Lever-, montage- & betalingscondities

Levercondities
Delo biedt u gratis* verzending aan. Al uw bestellingen op het gebied van kantoormeubilair worden gratis verzonden en afgeleverd achter de eerste deur (op de begane grond). Dit doen we al dan niet in samenwerking met onze transporteurs. Eventuele montage van producten dient u in dit geval zelf te verrichten.
*Binnen Nederland m.u.v de waddeneilanden.

Montagecondities
Wilt u het meubilair laten monteren door onze professionals en daarmee zorgeloos uw nieuwe inrichting in gebruik nemen, Ook dat kan natuurlijk! U betaalt hiervoor slechts een geringe meerprijs. We zorgen er dan voor dat uw werkplek juist ingesteld wordt en al het verpakkingsmateriaal netjes en volgens de milieurichtlijnen afgevoerd wordt. 

Betalingsconditie
Indien u heeft gekozen voor iDeal betaling is uw betaling reeds voldaan bij het insturen van de opdracht. We nemen in dat geval zo spoedig contact met u op om de uitlevering af te stemmen met u. Wanneer u kiest voor een bestelling op rekening ontvangt u na oplevering een factuur die u binnen 14 dagen netto na factuurdatum dient te voldoen. Onze administratieve afdeling bekijkt uw kredietwaardigheid en zal op basis hiervan beoordelen of u gebruik kunt maken van deze optie. Wanneer de totale opdrachtwaarde boven de € 10.000,- netto bedraagt werken wij met project-betalingscondities. In dat geval dient u bij het verstrekken van de opdracht een aanbetaling te plaatsen, hierover wordt u uiteraard netjes door ons geïnformeerd.

Annuleren & retouren
Annuleren en retourneren is alleen mogelijk met toestemming van de Delo projectleider die uw bestelling in beheer heeft.
Het is niet mogelijk om bestellingen te annuleren nadat wij de fabriek opdracht hebben gegeven tot productie. Neem in deze gevallen dus altijd direct contact op met uw projectleider.

Reclames
Reclames dienen binnen 48 uur na aflevering per mail en vergezeld van een kopie van de vrachtbrief en foto’s ter illustratie aan ons te worden gemeld. Bij omruiling worden de u toegestuurde goederen gefactureerd en na retourontvangst(alléén in originele verpakking) gecrediteerd. Een reclame geeft de opdrachtgever geen recht om haar betaling op te schorten.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing en te vinden op https://www.delo.nl/algemene-voorwaarden/.