Waarom leasen?

Delo bied je de mogelijkheid om investeringsgoederen te leasen, dus over een bepaalde looptijd voor een vast maandbedrag aan te schaffen.Dit geeft je direct de beschikking over de goederen en geeft jouw bedrijf ruimte om de financiële middelen in te zetten voor groei in jouw eigen business. 
Zo kan je bijvoorbeeld kantoormachines en documentoplossingen, kantoorinrichting of koffiemachines bij ons aanschaffen tegen een vast maandtarief.

100% financiering
Bij leasing kunt je uitgaan van een 100% financiering.
In tegenstelling tot een banklening hoeft u als ondernemer geen eigen middelen in te zetten om het object te kunnen gebruiken.
Uw liquiditeitspositie staat daardoor veel minder onder druk.

Gespreide kosten
Geen hoge initiële kosten, uw werkkapitaal blijft beschikbaar.

Looptijd
De looptijd van een leasecontract is afgestemd op de economische levensduur van het object.
Voor objecten met een relatief langere economische levensduur zal de leasemaatschappij een langere looptijd accepteren.

Riscospreiding
U kunt leasing bovenop of naast uw andere financieringsbronnen inzetten. De mix van financieringsvormen zorgt voor risicospreiding.

Financieel gunstig
Met een leasecontract ‘op maat’ zijn de maandlasten meestal lager.
Dat is bijvoorbeeld het geval bij een financial lease met een verhoogde slottermijn, of bij een operational lease met een relatief grote restwaarde.
Hierdoor zijn duurdere, hoogwaardige bedrijfsmiddelen voor u financieel gunstig.

Fiscaal aftrekbaar
De rente is fiscaal aftrekbaar.

Interessant vanaf
Leasen van projectmeubilair is interessant vanaf € 2.500,00, je kunt in de winkelwagen vanaf dit bedrag een vrijblijvende lease aanvraag selecteren.

Na afloop van de leaseperiode kan je ervoor kiezen de goederen te vervangen voor nieuwe, de leaseduur te verlengen of de goederen definitief aan te schaffen tegen de restwaarde.Zo heb je niet alleen een financieel en fiscaal aantrekkelijke oplossing, maar kies je ook voor een zorgeloze totaaloplossing voor de lange termijn.

Lees hier meer over de voordelen van leasing, op de website van de Kamer van Koophandel.